Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@17:09:38 GMT

ارادت به حضرت علی (ع) رمز ماندگاری شهریار است

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۳۸۸۷۴

ارادت به حضرت علی (ع) رمز ماندگاری شهریار است

به گزارش ایرنا، علی‌اصغر شعردوست جمعه شب در همایش روز ملی شعر و ادب فارسی و بزرگداشت استاد شهریار، اظهار کرد: من در جایی‌که از فارس‌ها تعریف کردم به پان‌فارس بودن و در جایی‌که از ترک‌ها تعریف کرم به پان ترک بودن متهم شده‌ام اما روح بلند امام حسین را شاهد می‌گیرم که در شبی که می‌خواستم پیشنهاد نام‌گذاری این روز را مطرح کنم، توسل کردم و تاکنون نیز آثار مثبت این روز را می‌بینم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تعبیر رهبر معظم انقلاب در مورد شهریار، خاطرنشان کرد: ایشان در صدمین سالگرد تولد استاد شهریار فرمودند «ما در تاریخ ادبیات ایران‌زمین شاعرانی را که بتوان آن‌ها را حکیم خطاب کرد زیاد سراغ نداریم؛ مانند حکیم ابوالقاسم فردوسی، حکیم نظامی گنجوی و من شهریار را در میان شاعران حکیم ایران‌زمین می‌دانم».

شعردوست در مورد رابطه شهریار و زبان ترکی گفت: شهریار زمانی شروع به سرودن شعر ترکی کرد که شاعری نام آوازه‌ در زبان فارسی بود و سروده‌های ترکی شهریار از نظر کمیت بسیار پایین‌تر از شعر فارسی است اما همین تعداد کم نیز فخیم ترین و زیباترین نمونه‌های شعر ترکی هستند.

وی با انتقاد از وضعیت مقبرة الشعرا خطاب به‌ مسوولان اظهار کرد: در جایی‌که قرار داریم شعرایی دفن شده‌اند که از اقصی نقاط جهان اسلام به این مکان آمده‌اند تا در این‌جا آرام گیرند و لذا می‌توان این مکان را  دارالسلام شعرا نامید اما آن‌طور که باید در حق این مکان کار نشده‌ است و با این وضعیت موجود شاید دهه‌ها طول بکشد تا مقبره الشعرا آباد شود.

مدیرعامل بنیاد شهریار خاطرنشان کرد: خواسته‌ مان این است هیات‌ امنایی شایسته و درخور مقبره الشعرا تشکیل شود و از بودجه‌های ملی و استانی استفاده شود،  چرا که این وضعیت شایسته‌ مقبره الشعرا، تبریز و ایران نیست.

روز ۲۷ شهریور ماه، سالروز درگذشت شهریار ، بزرگترین شاعر تاریخ معاصر ایران، با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، در تقویم کشورمان، روز ملی شعر و ادب فارسی نامیده شده است.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز سید محمد حسین شهریار شعر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز سید محمد حسین شهریار آذربایجان شرقی تبریز سید محمد حسین شهریار شعر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۸۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند دامنه فارسی به ثبت رسیده است؟

 نام دامنه بخشی است که گویای نام برند یا فعالیت کاربر بوده و آن را به دلخواه خود انتخاب می‌کند. پسوند‌های مجاز و معتبر در واقع پسوند‌هایی هستند که توسط کمیته مخصوص تأیید و تصویب پسوند‌ها یعنی آیکن (ICANN) تأیید شده باشند. نمونه‌های پسوند‌های متداول com، org و ir هستند و انتخاب نام دامنه مناسب و ساده بسیار مهم بوده و همچنین در رتبه‌بندی (Ranking) نتایج جست‌وجوی گوگل نیز تأثیرگذار است.

در واقع دامنه یا دامین همان آدرس اینترنتی است که شما با آن شناخته می‌شوید. این آدرس هر چقدر ساده‌تر و سرراست‌تر باشد بهتر بوده و کاربران بیشتری شما را خواهند یافت. دامنه از دو بخش اصلی تشکیل‌شده است؛ نام دامنه و پسوند دامنه، نام دامنه را شما تعیین می‌کنید و در صورتی که این نام آزاد باشد می‌توانید آن را در اختیار بگیرید. البته پسوند دامنه هم‌بستگی به نوع کار شما و گاهی به کشوری که در آن هستید، بستگی دارد.

در ایران، پژوهشگاه دانش‌های بنیادی از جمله مراکز اصلی برای ثبت دامنه‌های اینترنتی به شمار می‌رود و هر کاربری که تمایل به ثبت دامنه‌ای برای بازگشایی سایت خود داشته باشد، باید به سایت این مرکز یا یکی از نمایندگان فعال آن در سطح کشور مراجعه کند. 

این پژوهشگاه همچنین آماری دقیق از دامنه‌های ایرانی را به دست می‌دهد. مرکز ثبت دامنه کشوری ایران زیرمجموعه پژوهشگاه دانش‌های بنیادی است و وظیفه ثبت دامنه‌ها در ایران را برعهده دارد. شاید گستره دامنه‌های سطح بالایی مانند Com، Net، Org و Info که در سراسر وب وجود دارند و زمینه درخواست برای این دامنه‌ها در تمامی کشور‌ها باز است، بسیار گسترده باشد که برآورد آماری دقیق از آنها کمی مشکل شود، اما مرکز ثبت دامنه آمار آخرین دامنه‌های ثبت‌شده را به دست می‌دهد.

طبق آخرین آمار موجود در مرکز ثبت دامنه کشوری ایران، از ابتدای ثبت دامنه‌های فارسی در کشور تاکنون یک میلیون و ۶۲۵ هزار و ۵۷۶ دامنه ثبت شده است و از بین پسوند‌های ثبت‌شده فارسی، پسوند ir با یک میلیون و ۶۱۷ هزار و ۲۹۴ دامنه فعال در صدر قرار دارد. در واقع بیش‌ترین سهم متعلق به همین پسوند است؛ به‌طوری که از میان دیگر پسوند‌های فارسی، هر کدام کمتر از ۵۰۰۰ دامنه را ثبت کرده‌اند.

دامنه‌هایی که بیشتر از ۱۰۰۰ مورد ثبت‌شده دارند، co.ir با ۴۳۲۹ مورد، دامنه ایران با ۱۴۸۷ مورد و دامنه ac.ir با ۱۱۱۰ دامنه فعال هستند. هم‌چنین دامنه‌های دیگری وجود دارند که کمتر از ۱۰۰۰ مورد به نام آنها ثبت شده است.

دامنه id.ir با ۷۲۱ مورد، دامنه org.ir با ۲۳۰ مورد، دامنه sch.ir با ۲۱۲ مورد و دامنه gov.ir با ۱۶۸ مورد نیز در رتبه‌های بعدی لیست قرار دارند. کمترین دامنه ثبت‌شده نیز متعلق به دامنه net.ir با ۲۵ دامنه فعال است.

منبع :ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • عرض ارادت اهالی شعر و ادب به محضر امام صادق(ع) در مشهد مقدس
  • جمهوری اسلامی؛ عصر شکوفایی ادبیات اقوام/ شیرنوایی نابغه ای که ناشناخته مانده است
  • حکیم در دیدار معاون وزیر ارشاد: تبادل تجارب فرهنگی، هنری و آرشیوی میان ایران و عراق ضروری است
  • تاکید عمار حکیم بر گسترش همکاری فرهنگی ایران و عراق
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران
  • یک میلیون و 625 هزار دامنه فارسی ثبت شد!
  • چند دامنه فارسی به ثبت رسیده است؟
  • همدان خاستگاه شاعران حوزه کودک و نوجوان است
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • راز ماندگاری پیکه در فوتبال؛ عشق به بارسا!